Massiivinen puuovi - Skando ovet ja ikkunat

Massiivisessa, asiakkaidemme vaatimusten pohjalta toteutetussa
puuovessamme levyoven tekninen varmuus yhdistyy puun kauneuteen.

Ulko-ovet

Kohtasimme 90-luvun puolivälissä haasteen meille tärkeillä Keski-Euroopan vientimarkkinoilla: perinteinen paneloitu mökkiovi koettiin liian kevytrakenteiseksi ja ulkonäöltään vaatimattomaksi.  Suomessa yleinen HDF-pintainen levyovi ei myöskään sopinut asiakkaillemme, sillä heidän mukaansa puurakentamisessa puun syiden on oltava näkyvissä myös ovessa.

Asiakkaidemme vaatimusten pohjalta kehitettiin ulko-ovi, joka oli massiivisuudessaan jotain, mihin Suomessa ei ollut aikaisemmin totuttu. Ulko-ovemme on ottanut vaikutteita saksalaisesta ovivalmistuksesta niin saranoinniltaan, peilirakenteeltaan kuin muotoilultaankin, ja nämä on sovitettu vastaamaan suomalaisen rakentamisen vaatimuksia mm. lämmöneristyksen osalta. Ovessamme levyoven tekninen varmuus yhdistyy puun kauniiseen ulkonäköön ja ekologisuuteen. Oviamme on myyty kymmeniä tuhansia kappaleita eri puolille maailmaa ja ne ovat osoittaneet luotettavuutensa haastavimmissakin olosuhteissa.

Alkuperäinen 1996 lanseerattu Euro-ovisarja sai 2006 rinnalleen lämmöneristyksen osalta entisestään parannetun Skando-ovisarjan sekä hieman kevyemmin eristetyn Findo-ovisarjan, joka soveltuu kohteisiin, joille ei ole asetettu lämmöneristyksen osalta erityisiä vaatimuksia.

Mitä uutta ovisarja sitten tarjoaa verrattuna muihin markkinoilla oleviin puuoviin?
Ainakin seuraavia asioita:

Ulko-oven läpileikkauspala